Bel direct: 0180 621 000
Bellen
MENU
Bellen
MENU
Home > Audiovisueel > Audio-installatie

Audio-installatie

Goede verstaanbaarheid is een eerste vereiste voor elke spreker. Anders komt de boodschap niet over.

Audio-installatie

Wesotronic is gespecialiseerd in spraak- en muziekgeori├źnteerde geluidsinstallaties, zoals toegepast in kerken, vergaderzalen, uitvaartcentra, conferentiecentra, onderwijsgebouwen, gemeentehuizen, in de retail en in vele andere toepassingen. Voor nieuwbouw is een range van tools beschikbaar, van eenvoudige rekenregels tot meer complexe rekenmodellen die rekenen met een driedimensionaal stralenmodel.

Voor een deskundig akoestisch ontwerp werkt Wesotronic samen met M+P, specialisten die het bouwkundig ontwerp en het audio-ontwerp laten samenkomen. Bij het ontwerpen van een geluidsomgeving maakt M+P gebruik van meet- en rekentools. In bestaande kerkgebouwen meet M+P diverse zaalakoestische parameters zoals de nagalmtijd, de helderheid en de spraakverstaanbaarheid. Op basis daarvan kan een goed advies worden opgesteld voor maatregelen aan de ruimte of voor aanpassingen aan de audio-installatie.

Het realiseren van goede spraakverstaanbaarheid luistert nauw. Elk project begint daarom met een uitgebreide opname van je eisen en wensen en, indien mogelijk, een bezichtiging van de betreffende ruimte(s). In geval van nieuwbouw volgt een uitgebreide studie van de tekeningen en geplande staat van afwerking. In veel gevallen wordt ook een akoestisch rapport opgesteld. Pas daarna wordt een installatie samengesteld die geheel is afgestemd op de geconstateerde behoefte.

Veel relaties (waaronder honderden kerken) in Nederland maken gebruik van een door Wesotronic geïnstalleerde en onderhouden geluidsinstallatie. Onze ervaring is echter niet beperkt tot geluidsinstallaties, wij bieden je:

  • Spraak-, omroep-, noodontruimings- en achtergrondmuziekinstallaties;
  • Mobiele geluidsinstallaties
  • Ringleidingssystemen;
  • Opnamesystemen;
  • Discussiesystemen;
  • Kerktelefonie en kerk-tv;
  • Presentatiemiddelen; beamers, projectieschermen, lcd- en ledschermen, presentatiemeubelen;
  • Alle benodigde randapparatuur.

Haal meer uit je meetings

Ook jouw vergaderruimte maken we klaar voor de toekomst. Benieuwd hoe we dat gaan doen? Maak geheel vrijblijvend een adviesafspraak en we kijken er samen naar.