Bel direct: 0180 621 000
Bellen
MENU
Bellen
MENU
Home > Audiovisueel > Draadloos presenteren

Draadloos presenteren

Met de draadloze oplossingen van Wesotronic is de spaghetti van kabels op tafel verleden tijd en hoe je nooit meer rekening te houden met verschillende typen aansluitingen.

Draadloos presenteren

Klinkt dit bekend? Je komt de vergaderruimte binnen met je laptop met daarop een VGA-aansluiting. Dat is zo’n grote aansluiting met 15 pinnetjes. Ter voorbereiding van de presentatie ga je op zoek naar de kabel die je laptop met de beamer verbindt. De kabel is onvindbaar; er is namelijk iemand van IT langs geweest die wat kleine wijzigingen heeft aangebracht in de ruimte. De VGA-kabel is vervangen door een HDMI-kabel. Wat nu?

Met de draadloze oplossingen van Wesotronic is de spaghetti van kabels op tafel verleden tijd en hoef je nooit meer rekening te houden met verschillende typen aansluitingen. Sluit je mobiele apparaten eenvoudig aan op de draadloze ontvanger en verstuur zonder problemen of kwaliteitsverlies jouw bedrijfspresentatie of bedrijfsfilm. Al onze oplossingen voor draadloos presenteren zijn compatible met Windows, iOS en Android. Op deze manier kun je alle draadloze apparaten moeiteloos verbinden. Lang installatiewerk en lelijke kabelgoten aan de muur zijn verleden tijd en financieel gezien is een draadloze oplossing op termijn ook interessanter dan bekabelde varianten.

Toepassingsmogelijkheden:

  • Vergaderruimte
  • Boardroom
  • Kerk(zaal)

  • Auditorium
  • Townhall meeting

  • Huddle room

  • School en universiteit

Haal meer uit je meetings

Ook jouw vergaderruimte maken we klaar voor de toekomst. Benieuwd hoe we dat gaan doen? Maak geheel vrijblijvend een adviesafspraak en we kijken er samen naar.