Bel direct: 0180 621 000
Bellen
MENU
Bellen
MENU
Home > Audiovisueel > Kerken

Audiovisuele middelen voor kerken

  • Toekomstvaste KerkTV met bedieningsgemak
  • Professionele geluidsinstallatie
  • Digitale liturgieborden

Ga voor een optimale beleving in uw kerk

Een optimale beleving in de kerk? Dat gaat hand in hand met een uitstekende beeld- en geluidservaring. Wij helpen u graag op weg. Begin 2019 is het team van geluidsspecialisten en engineers onder de vlag van Wesotronic AV Solutions actief in de markt.

Het loskoppelen van de professionele geluidstak van Wesotronic biedt ruimere en flexibelere mogelijkheden om nóg verder met onze klanten mee te denken. Hierdoor is een ongeëvenaarde flexibiliteit en focus op geluid en beeld in de kerken komen te liggen, waardoor we beter kunnen innoveren.

KerkTV

KerkTV blijft groeien! Het thuis volgen van de kerkdienst wordt een volwaardig alternatief voor de traditionele kerkgang. Natuurlijk moet de ervaring dan wel optimaal zijn. Dat gaat niet lukken met B-merken, maar wel met een robuuste, toekomstbestendige oplossing van Wesotronic. Op deze manier kunnen uw kerkgangers met dezelfde beleving als in de kerk de kerkdienst uitzending thuis volgen.

 

Automatische videoregie

Als enige in de markt bieden wij u volledig automatische videoregie met een camera, bedieningspaneel en signalering tussen de onderdelen. Kosters of andere betrokkenen hebben hun handen dus vrij en kunnen zich volledig richten op de dienst.

De voordelen van automatische videoregie

✔︎ Gemakkelijk te bedienen
✔︎ Automatische regie
✔︎ Integratie met geluidsinstallatie

Compleet regiemeubel

Gevorderde gebruikers die de regie in eigen hand willen houden, kunnen kiezen om de bediening via een fraai meubel te doen. Met het mengpaneel houdt u professioneel de controle over de dienst en kunt u de kijkers thuis optimaal bedienen en bij de dienst betrekken.

De voordelen van een regiemeubel

✔︎ Houd de regie in eigen hand
✔︎ Soepel schakelen met stageblock en videoswitch
✔︎ Zelf liedtekst over beeld leggen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kerk?

Wij vertellen u met plezier alles wat u wilt weten.

➜ Vrijblijvend belafspraak maken

Al 30 jaar een helder geluid in kerkgebouwen

Als íets het specialisme is van Wesotronic, is het wel geluid. Al sinds de oprichting in 1991 is door Leen van Welie de nadruk gelegd op het belang van hoge geluidskwaliteit en perfecte spraakverstaanbaarheid in de kerk. Het ‘gesproken woord’ is hiervoor als uitgangspunt genomen en verder doorontwikkeld. Wesotronic is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in kerkelijk Nederland en vaart sinds januari 2019 een nieuwe, betere en nog klantgerichtere koers.

Waarvoor u bij ons terecht kunt:

  • Professionele geluidsinstallaties, zowel analoog als digitaal;
  • Oplossingen met beamers, schermen en LED;
  • Digitale liturgieborden;
  • Ringleidingssystemen;
  • Akoestische oplossingen als panelen en ‘diffusors’ voor een verbetering van de akoestiek;
  • Uitzenden van de kerkdienst via www.kerkdienstgemist.nl.

“De hoogste kwaliteit en de beste service, dat heeft Wesotronic ons geleverd.”

— Jos, Hersteld Hervormde Gemeente Zuilichem

Service en uitvoering op maat

Service voor alle uitdagingen

Vanuit onze achtergrond kennen we de uitdagingen die het interieur van een kerkgebouw met zich meebrengt als geen ander. Onze visie is dan ook niet om een zo breed mogelijk aanbod te hebben, maar een aanbod waarmee we alle oplossingen kunnen bouwen en we ook exact weten waar we het over hebben. Wat we te allen tijde willen voorkomen is dat we een probleem moeten oplossen met de handleiding in de hand. Dat is toch geen service?

Daarom bieden wij drie verschillende service overeenkomsten, dus altijd een service die bij je past. Eveneens profiteert u van 12 maanden garantie op de door ons geleverde installatie, zonder kosten in het eerste jaar. We bieden hulp en ondersteuning bij alles waar je tegenaan loopt.

Uitvoering op maat

Iedere kerk is uniek. Uniek in vormgeving, akoestiek, predikant en gebruikte materialen. Hierdoor zijn onze oplossingen vaak maatwerk en meten we met speciale apparatuur de nagalmtijd en ruimteakoestiek. Onze engineers gaan dan ook niet eerder weg dan wanneer het perfect is. En we brengen altijd een bezoek na de eerste dienst zodat er nog ruimte is om verbeteringen door te voeren op de geluidsinstallatie in de kerk.

Wesotronic AV Solutions neemt altijd de tijd voor u. Wij komen langs en luisteren naar uw wensen en behoeften. We nemen ze mee en zorgen ervoor dat u binnen een dag een offerte op maat hebt. Ontzorgen begint immers al bij het eerste gesprek.

 

Audiovisuele problemen in uw ruimte? Wij helpen u graag.


Gratis adviesafspraak

Haal meer uit de geluidservaring in uw kerk

Benieuwd geworden naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We stellen met plezier een gratis offerte voor u op, zodat u precies weet waar u aan toe bent.