Bel direct: 0180 621 000
Bellen
MENU
Bellen
MENU
Home > Over ons

Topwerk door topmensen

Alleen met de meest toegewijde werknemers kunnen we 24/7 service en advies van de hoogste kwaliteit leveren.

“Ik haal alles

voor je uit de kast”.

- Anand, Monteur

Vertrouw op onze kennis

Wij staan altijd voor hoogwaardige oplossingen op maat, geïntegreerde systemen en één aanspreekpunt.

RUIM 30 JAAR ERVARING

Alle recente technologische innovaties hebben we actief meegemaakt.

SERVICEGERICHT DNA

Het ligt in onze aard om de klant compleet te willen ontzorgen.

BETROUWBARE PARTNER

Afspraak is afspraak. We voeren alle werkzaamheden uit conform wetten en regelgeving.

TEAM VAN EXPERTS

Onze specialisten zijn stuk voor stuk uitblinkers in hun vakgebied

Over ons

Wie zijn we
Wie zijn we

Wesotronic is al jaren totaalaanbieder van hoogwaardige zwakstroominstallaties voor beveiliging en communicatie. Graag bieden we een passende oplossing voor jouw specifieke problematiek. Daarbij dient de oplossing doeltreffend en eenvoudig in gebruik te zijn.

Om te kunnen voorzien in het bovengenoemde totaalconcept voert Wesotronic een uitgebreid pakket van kwaliteitsproducten. Onze brede dienstverlening bestaat uit advies, conceptvoorstellen, uitvoering, service en onderhoud. Door gebruik te maken van eigen technici, projectleiders en werkvoorbereiders zijn wij in staat jouw project van ontwerp tot oplevering optimaal beheersbaar te houden. Daarnaast staat onze servicedienst dag en nacht paraat om een onverhoopte storing te verhelpen.

Geschiedenis
Geschiedenis

Al vanaf de oprichting is Wesotronic gevestigd in Barendrecht. In 1991 begon Dhr. L. van Welie vanuit een klein kantoor op het veilingterrein met de verkoop en installatie van buispostsystemen en geluidsinstallaties. In de jaren die volgden werden andere disciplines zoals beveiliging en telecom aan het productportfolio toegevoegd. Inmiddels is ons hoofdkantoor gevestigd in een ruim, modern pand aan de Ebweg, vlakbij het veilingterrein waar het allemaal begon.

In 2001 opende Wesotronic ook in Nunspeet een vestiging. Onze klanten profiteren nu van kortere voorrijtijden en dus snellere service.

Kwaliteitsgaranties

Na de certificering als erkend Borg Beveiligingsbedrijf volgde in 2005 de certificering erkend Branddetectiebedrijf. Deze erkenning verzekert je van kennis en kwaliteit op het gebied van brandbeveiliging.

“Door te vertrouwen op een totaaloplosser kun jij je richten op je core business.”
Missie
Missie

Wesotronic belooft zijn klanten hoogwaardige (totaal)oplossingen te realiseren op het gebied van (data)communicatie en beveiliging. Daarbij werken we klantgericht en conform wet- en regelgeving. Wij bieden onze klanten complete technische dienstverlening, van visie en concept tot uitvoering, service en onderhoud. Kortom, de voordelen van een totaalaanbieder. Uiteraard hebben onze klanten de volledige vrijheid om te kiezen voor een totaaloplossing of om beroep te doen op bepaalde deelaspecten. We staan voor een betrouwbare, open, eerlijke en flexibele werkhouding met respect voor mens en milieu.

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wesotronic B.V. is een VCA gecertificeerd bedrijf en door CIBV gecertificeerd voor: Installeren en onderhouden van beveiligings- en communicatiesystemen, Onderhouden van Brandmeldinstallaties, Leveren van Brandmeldinstallaties en BORG Technisch beveiligingsbedrijf.

VCA Certificaat (121 KB) BMI Certificaat Onderhoud (293 KB) BMI Certificaat Leveren (290 KB) Bedrijfscertificaat BORG (322 KB)

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen?