Bel direct: 0180 621 000
Bellen
MENU
Bellen
MENU
Home > Branches

Waar wij werken

In de loop van de jaren heeft Wesotronic zijn expertises in de meest uiteenlopende branches aan het werk gezet.

Retail

Sinds 1995 werken we samen met verschillende retailketens, waardoor we exact weten welke processen op de werkvloer eenvoudig te automatiseren zijn en op welke manier dat gedaan dient te worden. Samenwerken is hierin van groot belang, door het aanbieden van verschillende disciplines kunnen we met één projectleider en een ploeg van eigen monteurs snel resultaat boeken.

Bekijk projecten

Mkb

Persoonlijk contact is erg belangrijk voor mkb-klanten. Door duidelijk naar hun wensen te luisteren, kunnen we werkelijk de juiste diensten aanbieden en de juiste installatie voor ze realiseren.

Zorg

Samen met de opdrachtgever proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met de andere betrokkenen in een project. Vanuit die gedachte plannen we alles op de juiste manier alles in en veroorzaken we we weinig tot geen overlast bij bijvoorbeeld de bewoners van een verzorgingshuis.

Industrie

Door ruime ervaring in de petrochemische industrie weten we wat veilig werken is. Gevaarlijke en stressvolle omgevingen zijn geen hindernissen voor onze monteurs en  veiligheid is hun tweede natuur. We houden rekening met specifieke regelgeving van elke klant en kunnen dan ook gekwalificeerd personeel inzetten voor alle projecten.

Semi-overheid

De vraag naar schoolbeveiliging via toegangscontrole wordt steeds groter. Omdat veilig werken bij ons voorop staat en we het liefst zien dat het normale leven gewoon doorgaat, verrichten we onze werkzaamheden vooral in de avonduren of tijdens schoolvakanties.

Bekijk projecten

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen?

Gratis advies
‘Ik heb niet eens gemerkt dat ze er waren’