Bel direct: 0180 621 000
Bellen
MENU
Bellen
MENU
Home > Audiovisueel > Servicepakketten

De allerbeste service

  • Service op maat voor jouw ruimte
  • Keuze uit drie pakketten
  • Klantgericht maatwerk

Vanzelfsprekende service in jouw maat

Natuurlijk, je hoort het overal. Iedereen zegt de beste service onder de beste voorwaarden en tegen de beste prijs aan te bieden. Maar hoe weet je dat het echt in orde is? En wat heb je eigenlijk nodig?

Direct naar de servicepakketten:

Voor service op maat moeten we niet alleen naar jouw situatie kijken, maar ook naar de onze. Wij moeten namelijk een hoog niveau van ondersteuning kunnen blijven garanderen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Servicevoorwaarden gelden namelijk niet alleen op het moment van aanschaf of afsluiten van de overeenkomst. Daarom gaan wij alleen samenwerkingen met merken en leveranciers aan voor de lange termijn. Zo kunnen wij jarenlang dezelfde kwaliteit en ondersteuning blijven bieden. 

Bij Wesotronic werken alleen professionals met kennis van zaken en een gedegen opleiding. Zoals je mag verwachten. Onze mensen houden altijd een oog op innovaties en brengen nieuwe technieken meteen in de praktijk. Zo weet je zeker dat jouw installaties up-to-date zijn en blijven. 

Pakketten

Om het gemakkelijk te maken, gebruiken we een drietal servicepakketten als leidraad. Omdat we voor 100% achter ons portfolio staan, geven we ons basispakket ‘Brons’ standaard bij onze producten en diensten.

Brons

✔︎ 1 jaar garantie op de gehele installatie
✔︎ 2 servicebezoeken op locatie (indien nodig)
✔︎ Ondersteuning via de helpdesk
✔︎ Software updates
✔︎ Montage op locatie

Zilver

✔︎ jaar garantie op de gehele installatie
✔︎ 4 servicebezoeken op locatie (indien nodig)
✔︎ Ondersteuning via de helpdesk
✔︎ Software updates
✔︎ Montage op locatie

Goud

✔︎ jaar garantie op de gehele installatie
✔︎ Engineer op locatie
✔︎ Onbeperkte ondersteuning
✔︎ Gebruikerstraining
✔︎ Software updates
✔︎ Montage op locatie

 

De allerbeste service nodig, op maat? Wij helpen u graag.


Neem contact op

Klantgericht maatwerk

Zoals gezegd is er voor iedereen een pakket dat past. Dat betekent trouwens niet dat we jouw unieke behoeftes in een vaste vorm willen drukken. Eigenlijk komt het erop neer dat uiteindelijk alles maatwerk is. Zie je ‘Zilver’ wel zitten, maar zou je graag wat aanpassen aan jouw specifieke situatie? Geen probleem. De pakketten zijn een richtlijn; we vullen ze samen in. Het is daarbij logisch dat we in eerste instantie kijken naar wat je nodig hebt. Maar wat vaak minstens zo belangrijk is, is het budget dat je kunt en wilt besteden. Samen verkennen we de mogelijkheden en komen we tot de perfecte oplossing die je zekerheid geeft en zorgeloos laat werken. Want daar gaat het uiteindelijk om.

 

Hoe gaat het eruit zien in jouw situatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we kijken samen wat er bij je past.

➜ Contact opnemen

Haal meer uit je meetings

Ook jouw vergaderruimte maken we klaar voor de toekomst. Benieuwd hoe we dat gaan doen? Maak geheel vrijblijvend een adviesafspraak en we kijken er samen naar.