Bel direct: 0180 621 000
Bellen
MENU
Bellen
MENU
Home > Beveiligingstechniek > Brandbeveiliging

Brandbeveiling

Wesotronic heeft jarenlange ervaring met de brandbeveiliging en brandveiligheid van allerlei gebouwen.

Brandbeveiliging

Wesotronic biedt een helpende hand. Onze certificering als CCV erkend branddetectiebedrijf garandeert je dat je zaken doet met een partner die beschikt over de benodigde vakkennis en ervaring.

Ben je op zoek naar een brandmeldinstallatie? Dan ben je bij Wesotronic aan het juiste adres. Ook voor andere brandveiligheidszaken kun je bij ons terecht. Wesotronic heeft jarenlange ervaring met de brandbeveiliging en brandveiligheid van allerlei gebouwen. Daarom kun je bij ons terecht voor veel meer dan alleen de installatie van een brandmeldinstallatie of een ontruimingsinstallatie. Wesotronic biedt je ook op het gebied van brandbeveiliging complete dienstverlening die bestaat uit:

  • Brandbeveiligingsadvies;
  • Brandveiligheidsadvies;
  • Brandmeldinstallaties;
  • Ontruimingsinstallaties;
  • Certificering;
  • Training, service, beheer en onderhoud.

Het ontwerpen van een brandmeldinstallatie, het overleg met eisende partijen zoals brandweer en verzekeraars, de installatie en de nazorg vereisen kennis van zaken. Wesotronic is door het CIBV gecertificeerd als:

  • CCV erkend branddetectiebedrijf;

Deze erkenningen garanderen je dat je zaken doet met een partner die beschikt over vakkennis en ervaring.

Ben je op zoek naar één partij die je het gehele traject uit handen neemt, gebruik dan het contactformulier of neem telefonische contact met ons op. Meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van brandbeveiliging vind je hier.

Ontdek hoe we jouw bedrijf veiliger kunnen maken

Wesotronic heeft ook voor jouw specifieke werkomgeving de perfecte beveiligingsoplossing op maat. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? We komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een adviesafspraak.