Bel direct: 0180 621 000
Bellen
MENU
Bellen
MENU

Buispost

Buispost als veilig en effectief transportsysteem dat zijn kracht en verdienste in het verleden heeft bewezen en dat nog steeds onverminderd blijft doen.

Buispost

Het klinkt misschien wat ouderwets, maar buispost is nog steeds een veilig en effectief transportsysteem. Buispost wordt daarom nog veel ingezet in bijvoorbeeld banken, bouwmarkten, supermarkten en ziekenhuizen. Alhoewel de toepassing kan verschillen is het principe hetzelfde. Een systeem bestaat uit één of meerdere verzendstations waarvandaan via een buis, door middel van geblazen en gezogen lucht, patronen of zakjes kunnen worden verstuurd naar een eindstation. Buispost biedt een aantal interessante voordelen:

  • Kostenbesparend;
  • Veilig;
  • Geluidsarm;
  • Milieuvriendelijk;
  • Onbeperkt aantal verzendpunten;
  • Onderlinge afstand onbeperkt;
  • Verschillende diameters mogelijk;

Ondanks de toename van het elektronische betalingsverkeer wordt, met name in super- en bouwmarkten, nog steeds veel met cash betaald. Het is helaas steeds vaker noodzaak dat ondernemers maatregelen treffen ter bescherming van hun personeel, klanten, geld en goederen. Eén van deze maatregelen is het afromen van kassageld. Wesotronic biedt verschillende systemen waarmee je jouw kassageld snel en veilig in een kluis kunt deponeren.

Wil je meer weer weten over buispost als effectief transportsysteem? Gebruik dan het contactformulier en wij nemen contact met je op

Ontdek hoe we jouw bedrijf veiliger kunnen maken

Wesotronic heeft ook voor jouw specifieke werkomgeving de perfecte beveiligingsoplossing op maat. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? We komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een adviesafspraak.