Bel direct: 0180 621 000
Bellen
MENU
Bellen
MENU
Home > Beveiligingstechniek > Inbraakdetectie

Inbraakdetectie

Bij het beschermen van jouw waardevolle eigendommen is niets zo belangrijk als zekerheid en betrouwbaarheid.

Inbraakdetectie

In overleg stellen we een goed onderbouwd beveiligingsplan op, dat afgestemd is op je specifieke situatie. Onze gebruiksvriendelijke systemen voor inbraaksignalering bieden je de veiligheid, de zekerheid en betrouwbaarheid waar u om vraagt.

Een inbraak is de schrik van iedere ondernemer. Een alarmsysteem, officieel een inbraakdetectiesysteem, detecteert een inbraak(poging) en reageert daar onmiddellijk op. Het alarmsysteem verstuurt bijvoorbeeld een bericht naar de meldkamer en schakelt de sirene en het flitslicht of mistgenerator in. In veel gevallen is dit al voldoende en slaat de inbreker op de vlucht.

Wesotronic biedt jou expertise. Niet alleen de theorie van wet- en regelgeving maar juist de praktijk van het beveiligen van allerlei panden bieden jou de zekerheid die je verwacht. Wesotronic heeft ervaring met elektronisch beveiligen van:

  • Distributiecentra;
  • Kantoren;
  • Kerken;
  • Overheidsgebouwen;
  • Scholen;
  • Winkels;
  • Woonhuizen.

Als CCV erkend BORG-beveiligingsbedrijf levert Wesotronic jou uitsluitend gecertificeerde beveiligingsapparatuur. Dit verzekert u van de levering en installatie van een degelijk alarmsysteem dat voldoet aan de strengste normen. Het CIBV beheert in opdracht van het CCV de kwaliteitsborging van zowel beveiligingsapparatuur als installateurs. Deze certificering instelling heeft een controlerende en adviserende taak.

Ontdek hoe we jouw bedrijf veiliger kunnen maken

Wesotronic heeft ook voor jouw specifieke werkomgeving de perfecte beveiligingsoplossing op maat. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? We komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een adviesafspraak.