Bel direct: 0180 621 000
Bellen
MENU
Bellen
MENU
Home > Distributiecentrum Hoogvliet Supermarkten

Distributiecentrum Hoogvliet Supermarkten, Bleiswijk

Industrie, Retail, 29-08-2019

Audio installatie
Brandbeveiliging
Camerabewaking
Inbraakbeveiliging
Toegangscontrole

Een volledig geautomatiseerd distributiecentrum

Wesotronic integreert verschillende systemen in een makkelijk bedienbaar platform.

De realisatie van een nieuw distributiecentrum voor Hoogvliet Supermarkten is op dit moment in volle gang. Door de jarenlange samenwerking tussen Wesotronic en Hoogvliet Supermarkten mochten we, naast de winkels die Wesotronic voorzien heeft van zwakstroominstallaties, ook het nieuwe distributiecentrum te Bleiswijk hiermee uitrusten.

Na weken van voorbereidingen en overleg over de mogelijkheden die Wesotronic te bieden heeft, hebben we de opdracht gekregen om de toegangscontrole, het beveiligingssysteem, camerasysteem, intercom en de geluids- en omroepinstallatie te realiseren. De weken van voorbereidingen waren van groot belang omdat we hierin uitgebreid de wensen van de klant konden doorspreken. Dit maakt het mogelijk dat wij als Wesotronic de klant beter kunnen ontzorgen tijdens het realisatieproces.

Hoogvliet Supermarkten is een innovatief bedrijf waarin gestreefd wordt om voorop te lopen in de techniek. Daarom zijn ze op zoek naar een systeem waar ze nog jaren mee vooruit kunnen. Verschillende systemen moeten worden geïntegreerd in één platform (I-protect/keyprocessor). Dit geldt voor het toegangscontrolesysteem, de camera’s, de intercoms en de beveiliging. De klant kan zo op een of meerdere schermen een plattegrond creëren van het hele pand waarop te zien is wat er gebeurt en waar iets gebeurt. Het kan gaan om een deur die open staat, iemand die een ruimte probeert binnen te komen waar hij of zij geen toestemming voor heeft of iemand die aanbelt bij de intercom voor het hek. Dit alles werkt in combinatie met camerabeelden. Daarnaast zal een groot deel van de andere processen die plaatsvinden in het distributiecentrum ook gevolgd kunnen worden op camera.

Na de voorbereidingen zijn onze technici medio 2019 begonnen met het ontwikkelen van het project om vervolgens de systemen te gaan monteren en programmeren. Begin 2020 zal het overgrote deel van het project zijn afgerond en eind 2020 hopen we een prachtig resultaat neer te zetten met een grote gebruiksvriendelijkheid om voor de klant alles zo overzichtelijk mogelijk te maken.