Bel direct: 0180 621 000
Bellen
MENU
Bellen
MENU
Home > Sionskerk

Sionskerk, Alphen aan den Rijn

Religie, 07-06-2023

Audio installatie

Professionele video- en geluidsinstallatie

De Sionskerk in Alphen aan den Rijn kwam bij Wesotronic AV Solutions terecht met de vraag om een professionele video- en geluidsinstallatie te plaatsen en uiteraard konden wij hierin voorzien!

Om deze installatie tot een succes te brengen, zijn er twee zuilluidsprekers met, daaronder, twee sub woofers geplaatst. Het geluid wordt prachtig geprojecteerd en heeft een volle klank, waarbij zowel spraak als muziek goed tot zijn recht komen. Tevens zijn er twee grote schermen opgehangen, die vanuit alle kanten in de kerk goed te zien zijn.

De camera’s die zijn opgehangen zorgen ervoor dat er, zonder enige onderbreking in de stream, van camerapositie gewisseld kan worden. Wesotronic AV Solutions heeft in de geluidskast apparatuur geïnstalleerd die door middel van een tablet ervoor zorgt dat al het beeld en geluid in de kerk naar wens werkt.

Op de regiepositie bij de koster zijn twee tablets beschikbaar, waarmee de gehele installatie bediend kan worden. Op de eerste tablet kan de bediener zien welke camera live is en welke tekst klaar staat om richting de schermen te sturen. Op de tweede tablet kan de bediener de schermen in- en uitschakelen en het volume van elke microfoon regelen.
De software op de tablets is door Wesotronic AV Solutions ontwikkeld en biedt enorme flexibiliteit. Dit geeft ons de mogelijkheid om alle apparaten van de installatie op afstand aan te sturen en waar nodig mee te kijken met de bediener.

Wesotronic AV Solutions is er niet alleen voor het installeren van jouw apparatuur, maar staat daarna ook voor je klaar!