Bel direct: 0180 621 000
Bellen
MENU
Bellen
MENU
Home > Audiovisueel > Videoconference

Videoconference

Met het gebruik van videoconference creëer je meer ruimte in je agenda en win je tijd en geld door het terugdringen van reistijden.

Videoconference

Met het gebruik van videoconference creëer je meer ruimte in je agenda. 10 jaar geleden werd deze techniek vooral gebruikt om de CO²-uitstoot te beperken, maar in de huidige samenleving tegenwoordig wordt de tijdswinst ook als een groot voordeel ervaren. Vergaderen kan een stuk efficiënter door de tijd die je normaal in de auto of zelfs in het vliegtuig zit weg te nemen.

Wesotronic biedt de beste systemen voor videoconferencing van Cisco, Polycom en Microsoft die zorgen voor geïntegreerde oplossingen in alle soorten vergaderruimten. Of het nu gaat om die kleine Huddle room of dat auditorium dat volledig voorzien moet worden van geluid, microfoons en verschillende integraties met touchpanelen en verlichting.

Haal meer uit je meetings

Ook jouw vergaderruimte maken we klaar voor de toekomst. Benieuwd hoe we dat gaan doen? Maak geheel vrijblijvend een adviesafspraak en we kijken er samen naar.