Bel direct: 0180 621 000
Bellen
MENU
Bellen
MENU
Home > Freshclusive

Freshclusive, Aalsmeer

MKB, 13-07-2023

Audio installatie
Camerabewaking
Datanetwerk
Inbraakbeveiliging
Toegangscontrole
Zakelijke telefonie

Beveiliging van je pand in verschillende aspecten

Distributiecentrum voorzien van diverse (zwakstroom) installaties.

In Aalsmeer is Wesotronic, in opdracht van Freshclusive, aan de slag gegaan om hun pas gebouwde distributie centrum te voorzien van de diverse zwakstroom installaties. Freshclusive houdt zich bezig met het importeren en exporteren van groente en fruit. Zij verbinden de beste telers en topklanten over de hele wereld en willen consumenten wereldwijd voorzien van de meest verse groenten en fruit met de lekkerste smaken.

De installatieprofessionals van Wesotronic hebben het nieuwe distributiepand voorzien van beveiligingscamera’s, inbraaksignaleringsinstallatie, datanetwerk en toegangscontrole installatie. Ook is er een geavanceerde geluidsinstallatie geïnstalleerd en is het pand voorzien van diverse monitoren voor het weergeven van de camera beelden.

Bij de hoofdentree is onder andere een camera geplaatst welke voorzien is van kentekenherkenning zodat de slagboom en het schuifhek automatisch opengaan zodra het kenteken van de (vracht)auto herkend is.

Begin januari 2023 is Wesotronic gestart met het installeren van deze prachtige zwakstroom installaties en ze zijn daar zo’n 3 maanden mee bezig geweest waarna het tot volle tevredenheid van Freshclusive is opgeleverd.