Bel direct: 0180 621 000
Bellen
MENU
Bellen
MENU
Home > Projecten > IBS Capital Allies

IBS Capital Allies, Amsterdam

MKB, 15-05-2019

Audio installatie
Draadloos presenteren

Vergadercentrum IBS Capital Allies

Wesotronic mocht bij IBS Capital Allies het nieuwe vergadercentrum inrichten met innovatieve vergaderoplossingen.

Dochteronderneming Wesotronic AV Solutions mocht bij IBS hebben het nieuwe vergadercentrum met 6 vergaderzalen en een algemene ruimte inrichten met beeld, geluid en videoconferencing. Het project werd volledig vanuit Wesotronic begeleidt, waardoor de klant maar één aanspreekpunt had.

Wesotronic heeft vanaf het begin de klant ontzorgt. De eerste stap is een bezoek op locatie en de situatie te gaan bekijken. Daarmee voorkom je uiteindelijk al behoorlijk wat vertraging en onduidelijkheid. Daar zit niemand op te wachten. Daarna een keurig gestructureerde offerte waarin alle producten worden omschreven en de daarbij behorende oplossing. De communicatie van Wesotronic met IBS Capital Allies na opdracht heeft ook zeker een positieve bijdrage geleverd aan het soepele verloop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van het project, het volgende heeft Wesotronic geïnstalleerd:

  • 49” inch scherm voor de kleine vergaderruimtes (capaciteit 4 personen)
  • 55” inch scherm op een verrijdbaar meubel voor optimale flexibiliteit in de ruimtes waar geen scherm aan de muur kon worden geïnstalleerd
  • 65” inch scherm voor de grotere vergaderruimtes
  • 82” inch scherm voor de boardroom. In deze ruimte hebben we ook een Cisco videoconference systeem geïnstalleerd die automatisch zoekt naar de spreker en daarop inzoomt. Zodoende is deze ruimte zeer laagdrempelig in gebruik. Vanwege de betonnen vloeren hebben we een combinatie gemaakt van draadloze microfoons op tafel en bedrade microfoons aan het plafond.
  • Een projector met mobiel projectiescherm en een versterker met plafondluidsprekers in een centrale ruimte. Door het grote projectie oppervlak van de projector kan hierdoor aan grote groepen tegelijk worden gepresenteerd.